RING OSS - 048-070 86 65

Stängsel Kalmar

RING OSS - 048-070 86 65

Stängsel

Hos oss hittar ni stängsel i Kalmar av olika typer. Vi kan skräddarsy ett stängsel i Kalmar åt er.

Vi riktar oss mot både privatpersoner och företag – som i någon form behöver hjälp med stängsel i Kalmar. Hos oss kan ni får hjälp med stängsel i Kalmar både som företag och privatperson. Vi tar oss an både stora och mindre stängseluppdrag.

Stängsel i Kalmar

Vi har flera års erfarenhet i branschen och levererar högsta kvalitet. Vi har den rätta utrustningen i form av maskiner och tillbehör för att montera olika typer av stängsel i Kalmar. 

Vi levererar och monterar stängsel i Kalmar till industrilokaler, fastigheter och inhägnader av djur.

Villastängsel

Av oss får ni även stängsel i Kalmar till både villor och gårdar. Vi jobbar med olika material, alltifrån flätverk till natursköna trästängsel med antingen stående eller liggande trästolpar. Vi har bland annat slanstaket men också kastanjestaket. Våra flätverksnät finns i olika färger och maskor. Det passar både tilll plastade eller galvaniserade järnstolpar och till trästolpar. 

Vi skräddarsyr ett villastängsel i Kalmar åt er – allt för att uppfylla er dröm. 

Industristängsel

Vi har industristängsel med trästolpar. Det är ett billigare alternativ och ofta trevligt rent utseendemässigt. Det bidrar till den natursköna upplevelsen av er fastighet. Till ert industristängsel erbjuder vi flätverk av olika slag.

Djurstängsel

Vi har olika typer av djurstängsel beroende på om du vill stänga inne dina djur, eller hålla utomstående djur borta från hela eller delar av din fastighet. Vi säljer både fårnät, vildsvinsnät, olika stolpar, både i trä, plast och elband.

Vi är återförsäljare av stängsel i Kalmar med kvalitetsprodukter från Willab, stängselfabriken Transnaval och Gallagher. 

Kontakta oss om ni behöver stängsel i Kalmar – vi har lång erfarenhet. 

Monterar stängsel åt er

Behöver ni hjälp med att montera stängsel i Kalmar? Det löser vi! Vi har flera montörer som är redo att hjälpa er med ert stängsel i Kalmar, oavsett var du bor.

Vi hyr även ut stolpnedslagare om ni föredrar att göra jobbet själv. 

Behöver ni ett stängsel i Kalmar? Vänder er till oss för alla typer av stängsel i Kalmar.