RING OSS - 048-070 86 65

Stängsel Kalmar

RING OSS - 048-070 86 65

Villastängsel

Vi har olika typer av stängsel i Kalmar, bland annat villastängsel.

Är ni sugen på ett nytt stängsel i Kalmar? Då ska ni vända er till oss. Vårt företag säljer olika typer av villastängsel efter olika behov. 

Kontakta oss om ni behöver ett stängsel i Kalmar! Vi tar oss an stora och små stängseluppdrag.

Naturnära villastängsel

Vi eftersträvar naturnära, vackra och miljövänliga villastängsel. Hos oss har vi villastängsel som kan avskärma er gård eller tomt men också stänga ute obehöriga djur. Ni kan välja att ha stängsel i Kalmar runt hela eller delar av er gård.

Här är några exempel på våra villastängsel och stängsel i Kalmar:

  • Flätverksstaket – Vi skräddarsyr ett flätverksstaket efter era behov. Vi erbjuder olika färger, storlek på maskorna samt material till stolparna. Vi har alltid ett lager med tryckimpregnerade trästolpar i olika storlekar.
  • Kastanjestaket – Vackra och miljövänliga stängsel i Kalmar. Finns i olika höjd. Vi monterar dem såklart åt er och med fördel på en miljöstolpe.
  • Slanstaket – Naturromantiskt och vackert som det är men kan även målas i efterhand.

Har ni problem med vildsvin i trädgården? Vi säljer även vildsvinsnät som effektivt håller vildsvinen borta från trädgården med liten åverkan på tomten. Våra vildsvinsnät är väldigt diskreta och syns knappt.

Oavsett vilket stängsel i Kalmar som ni väljer så monterar vi det åt er. Vi har skickliga montörer som är redo att ta sig an jobbet.